Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MARKET IN pravi ekspanziju u Atini

MARKET IN pravi ekspanziju u Atini

Grčki nacionalni trgovac MARKET IN započeo je snažnu ekspanziju na matičnom tržištu otvaranjem nekoliko novih supermarketa za nešto više od mesec dana.

MARKET IN je pre nekoliko dana u velikom predgrađu Atine, Nea lonia (Nea Jonia) otvorio novi 137. po redu supermarket. Početkom oktobra kompanija je otvorila i svoj 136. maloprodajni objekat u naselju Perisos, takođe u glavnom gradu Grčke. Prilikom svečanog otvaranja, svoje promocije su imali i mnogi poznati grčki proizvođači. Novi supermarketi potrošačma nude širok asortiman proizvoda u kome se posebno ističe veliki izbor sireva, voća, povrća i delikatesa. Nešto ranije, trgovačka kompanija otvorila je i 135. po redu supermarket u atinskom naselju Nikaja . Na otvaranju, trgovac je pripremio promocije i ponudu proizvoda 1+1. Tokom septembra otvoren je i potpuno novi market na severu Atine. U svom asortimanu MARKET IN nudi širok izbor sopstvene robne marke Economy.

Sa sedištem u Atini, MARKET IN je osnovan 1990. godine i danas je jedan od deset najvećih trgovaca na grčkom tržištu. Od osnivanja, do danas, lanac je preuzeo nekoliko manjih lokalnih trgovaca koje je integrisao u svoj poslovni sistem. Kompanija trenutno zapošljava više od 2000 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum