Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Status izgradnje šoping centra Belgrade Plaza

Status izgradnje šoping centra Belgrade Plaza

Izgradnja Belgrade Plaze napreduje prema planiranom rasporedu, saopštavaju iz kompanije Plaza Centers Serbia.

Konstrukcija objekta, eskalatori, travelatori i lanterne su završeni, a veći deo pregradnih zidova između lokala je već izgrađen. Kao što se vidi na slici, počinju se nazirati naznake finalnog eksterijera centra jer je završeno 60% fasade. Instalacije prizemlja i veći deo instalacija prvog sprata su finalizovane i već su započeti završni radovi u centru.

Pored radova na samom centru, Uralska ulica, koje predstavlja jedan od pristupnih puteva do centra je rekonstruisana.

Tokom protekla dva meseca, zaključeni su dodatni ugovori o zakupu, kako sa zakupcima koji su novi na tržištu Srbije tako i sa onima koju su na ovom tržištu već afirmisani. Miks zakupaca je dodatno obogaćen konceptima iz sektora mode, lepote i zdravlja, ugostiteljstva, domaćinstva i uslužnih delatnosti.

Ugovor o zakupu je potpisan sa međunarodnom robnom markom Lindex, koja će otvoriti prodavnicu površine od približno 600 m2 na prvom spratu i nuditi modne artikle za žene i decu. Modni segment Belgrade Plaze će takođe uključivati domaće brendove kao što su Luna, sa ženskom garderobom, Martini Vesto sa muškom, kao i prodavnicu donjeg veša Bonatti. U okviru "fud kort-a" svoju ponudu će imati i restoran jednog od najvećih svetskih lanaca brze hrane, KFC, koji je zakupio lokal od približno 115 m2

Ugovor o zakupu je takođe zaključen sa jednim od vodećih lanaca kozmetičkih prodavnica na svetu, kompanijom Sephora, čiji lokal će se prostirati na okvirno 260m2 u prizemlju. Dodatno, maloprodajna ponuda će sadržati prodavnicu proizvoda za domaćinstvo Top Shop, površine 370 m2, kao i brojne manje jedinice kao što su hemijska čistiona 5asec, prodavnica dijetetskih suplemenata Proteini i prodavnica German Concept Store, koja će potrošačima nuditi izbor nemačkih brendova NUR DIE i TCHIBO.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum