Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IKEA otvara 13 novih robnih kuća u jugoistočnoj Evropi

IKEA otvara 13 novih robnih kuća u jugoistočnoj Evropi

Švedski proizvođač i prodavac nameštaja IKEA, planira da do 2025. godine napravi snažnu ekspanziju u jugoistočnoj Evropi.

Najveći broj centara biće otvoren u Rumuniji, u kojoj je planirano još osam maloprodajnih objekata. U drugoj polovini 2018. godine, IKEA će otvoriti drugi centar u Bukureštu koji će se prostirati na 36.000 kvadratnih metara čija će izgradnja koštati oko 80 miliona evra. IKEA centre dobiće od 2021. godine i Temišvar, Brašov, Kluž i drugi gradovi. Filijala kompanije u Rumuniji je saopštila da je u fiskalnoj 2015/2016 zaključno sa avgustom ostvaren rast prometa od 21%, što je nešto više od 514 miliona leja.

IKEA je saopštila i da će u sledećoj godini otvoriti centar i u Splitu na 2.500 kvadrata, od čega će nešto više od 1000 biti izložbeni prostor, dok će ostali deo biti skladište i odeljenje za preuzimanje robe. IKEA trenutno izvodi radove na izgradnji robnih kuća u Beogradu i Ljubljani čiji se završetak i otvaranje planira tokom sledeće godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum