Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Region: Otvoreno 500 MEGA IMAGE marketa

Region: Otvoreno 500 MEGA IMAGE marketa

MEGA IMAGE u vlasništvu trgovačke gupacije Ahold Delhaize nastavlja sa velikim investicijama kroz širenje maloprodajne mreže otvaranjem pet novih trgovina u glavnom gradu Rumunije.

Kompanija koja je nedavno otvorila novu poslovnu zgradu u Bukureštu najavljuje novu ekspanziju otvaranjem novih MEGA IMAGE supermarketa i Shop&Go marketa. Novi MEGA IMAGE supermarketi nalaze se u Bukureštu, u sektoru 3 na prodajnoj površini od 318 kvadrata i u sektoru 5 na površini od 407 kvadrata. Shop&Go marketi u Bukureštu na novim lokacijama nalaze se u sektoru 3 na prodajnoj površini od 83 kvadrata, u sektoru 2 na površini od 81 kvadrat i u sektoru 4 na prodajnoj površini od 94 kvadrata.

MEGA IMAGE je trenutno najveći maloprodajni lanac u Rumuniji sa 498 MEGA IMAGE (222) Shop&Go (274) i Gusturi Româneşti (2) prodavnica.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum