Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prve slike projekta Novi Sad Shopping Mall prikazane u medijima

Prve slike projekta Novi Sad Shopping Mall prikazane u medijima

Novi tržni centar, Novi Sad Shopping Mall, trebao bi se prostirati na 115 hiljada kvadratnih metara i gradiće ga kompanija Nepi.

Objekat će biti građen na Bulevaru oslobođenja, pored Spens-a, koju je investicioni fond Nepi kupio za 30 miliona evra.

Predstavljeni objekat nije konačno rešenje jer je grad Novi Sad obavezao investitora da raspiše konkurs za projekat koji će u ovolikoj meri promeniti izgleda grada.

Novi Sad Shopping Mall

Pogled na krov objekta:

Novi Sad Shopping Mall -  pogled na krov

Izgradnja bi trebala početi tokom 2017. godine, a Novi Sad Shopping Mall bi trebao biti otvoren 2018. godine.

Spekulacije o budućnosti Spensa nakon što ovakav objekat bude otvoren pored njega su već počele, a preostaje da se vidi kako će se jedan od simbola Novog Sada izboriti sa ovom konkurencijom u već teškim uslovima, gde zakupce za sav prostor nije lako pronaći.

Novi Sad Shopping Mall

Pogled sa Bulevara Oslobođenja:

Novi Sad Shopping Mall - pogled sa Bulevara Oslobodjenja

Izvor: 021.rs, gradnja.rs

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum