Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Fructa Trade otvorila novi Super Kort

Fructa Trade otvorila novi Super Kort

Trgovačka kompanija Fructa Trade nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem još jednog Super Kort supermarketa.

Novi Super Kort svečano je otvoren u Kostajnici, u Svetosavskoj ulici. Objekat se prostire na više od 1200 kvadrata prodajne površine u kome se nudi širok asortiman robe široke potrošnje. U sklopu novog trgovačkog centra, nalazi se besplatna dečija igraonica i ugostiteljski objekat. Otvaranjem novog objekta Fructa Trade je zaposlila 20 novih radnika od kojih je većina iz samog mesta.

Fructa Trade je osnovana 1995. godine. Danas su Hiper i Super Kort objekti rasprostranjeni širom Bosne i Hercegovine, a najmoderniji i najveći centri nalaze se u Banja Luci, Bijeljini, Derventi, Brodu, Šamcu, Šipovu i Prnjavoru a zajedno obuhvataju više od 20.000 kvadrata prodajne površine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum