Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Makedonski KAM Market ulazi na tržište Kosova

Makedonski KAM Market ulazi na tržište Kosova

KAM Market uskoro otpočinje svoju ekspanziju na tržištu *Kosova, saopšteno je iz novootvorene filijale u Prištini.

Najveći makedonski diskonter preuzeće maloprodajne objekte lanca Diambe koji se povukao sa tržišta *Kosova i fokus prebacio na susednu Albaniju. Kako je saopšteno, prvi objekti biće otvoreni u Prištini, Uroševcu i Lipljanu a u ponudi će se pored širokog izbora robnih marki ovog lanca naći i brendirani artikli koji će zadovoljiti potrebe potrošača na Kosovu. Trgovac trenutno zapošljava radnike u svim sektorima, dok se zvanični sajt nalazi u fazi pripreme. Poznati makedonski lanac posluje u 18 gradova na 62 lokacije na matičnom tržištu. Kako je ranije saopšteno, u planu trgovačke kompanije je da otpočne svoje poslovanje i u Bugarskoj.

KAM market osnovan je 1999. godine otvaranjem prvog diskonta u Skoplju. Nakon 16 godina ekspanzije danas je jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Makedoniji koji zapošljava više od 600 radnika.
Diambe nastavlja svoje poslovanje u Albaniji sa ukupno sedam diskonta. U albanskom Aldiju, kako ga zovu, nalazi se veliki izbor artikala iz Srbije, pre svega konditorskih proizvoda i hemije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum