Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoreno 104 PROFI marketa u 2016.

Otvoreno 104 PROFI marketa u 2016.

Trgovinski lanac PROFI otvorio je nove maloprodajne objekte u Rumuniji i približio se broju od 500 marketa.

Kompanija je tokom 2016. godine otvorila ukupno 104 nova marketa na rumunskom tržištu. Najveći broj novih objekata posluje pod formatom Loco 47, format Standard je prisutan na novih 29 lokacija, dok su City objekti prisutni na još 28 mesta. Novootvoreni marketi prostiru se na površini od 270 do 400 kvadrata. Trgovinski lanac je saopštio da će se ekspanzija nastaviti i u narednom periodu kao i da će se broj objekata svake godine uvećavati za oko 100.

PROFI trenutno ima najveću geografsku pokrivenost u zemlji i prisutan je u 234 mesta. Broj zaposlenih je sa novim otvaranjima presao 11000. Trgovac se nalazi u vlasnistvu poljskog investicionog fonda, a u poslednje vreme pokazuju se interesi za njegovo preuzimanje od vise trgovackih kompanija.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum