Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti GTC gradi tržni centar u Subotici

GTC gradi tržni centar u Subotici

Do marta 2010. godine multinacionalna kompanija „GTC” u Subotici će izgraditi višenamenski tržni centar, u kome će se na 60.000 kvadratnih metara korisnog prostora naći veliki supermarket, multipleks bioskop, kuglana, različite igraonice, restorani, butici, kafići i mnogi drugi sadržaji. Investicija je vredna oko 65.000.000 evra, a centar će se nalaziti na uglu Segedinskog puta i ulice Pap Pala i zapošljavaće više od 1.000 Subotičana.

Minule sedmice u Subotici održan je sastanak kome su prisustvovali gradonačelnik Saša Vučinić, njegovi pomoćnici za infrastrukturu, odnosno investicije i razvoj, Jasmin Šečić i Duško Guslov, generalni direktor kompanije „GTC” Robert Snou, sa saradnicima, kao i predstavnici subotičkih javnih i javnih komunalnih preduzeća, kao i drugih nadležnih gradskih službi.

 

Na sastanku je bilo reči o utvrđivanju tempa radova, a ukoliko Grad i njegove službe bude u mogućnosti da u potpunosti isprate planove investitora, najveća subotička investicija trebala bi da bude realizovana do marta 2010. godine.

Izvor: Blic - Dragan Šolaja

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum