Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvara se Bingo City Center na 40.000 kvadrata

Otvara se Bingo City Center na 40.000 kvadrata

Kompanija Bingo će otvoriti 11. novembra svoj prvi šoping centar koji će se nalaziti u Tuzli.

Bingo City Center će na površini od 40.000 kvadratnih metara ponuditi Bingo hipermarket, prodavnice Zara, Orsay, Stradivarius, Buzz, Lindex, Swarovski, Bershka, Sport Vision, Koton, Terranova, Top Shop, Mona, Office Shoes, Deichmann, Tom Tailor i dm drogeriju. U okviru šoping centra posetiocima će na raspolaganju biti i igraonice, restorani, kuglane i bioskop Cine Star sa pet dvorana. Iz kompanije najavljuju da će hipermarket Bingo Plus ponuditi bogat izbor i drugačiji asortiman od dosadašnjih marketa.

Povodom otvaranja, trgovine će odobravati popuste i do -50%, a tokom celog dana se očekuju mnogi zabavni sadržaji i programi među kojima će biti i koncert Hari Mata Harija.

Kompanija je 4.novembra otvorila novi hipermarket u Sarajevu koji se nalazi na mestu nekadašnjeg Merkur centra i koji se prostire na oko 8.000 kvadratnih metara. Bingo će novim otvaranjima postati najveći maloprodajni lanac u Bosni i Hercegovini sa više od 170 objekata. Investicija u šoping centar je novi poslovni poduhvat kojim kompanija nastoji da proširi svoj portfolio, ali i postavi nove standarde u retail sektoru na trzistu Bosne i Hercegovine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum