Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti H&M ulazi na nova tržišta

H&M ulazi na nova tržišta

Švedski modni gigant H&M planira da tokom 2017. godine otpočne svoje poslovanje na novim tržištima kao i da uvede online poslovanje u pojedinim zemljama.

Kompanija planira da sledeće godine uđe na tržišta Gruzije, Kazahstana, Kolumbije i Islanda otvaranjem više desetina prodavnica. U proteklih nekoliko godina H&M je napravio ekpanziju ulaskom u nekoliko novih zemalja. U planu za 2017. godinu je i pokretanje online prodavnice u Kanadi, Irskoj, Hrvatskoj, Luksemburgu, Sloveniji, Estoniji, Letoniji i Litvaniji. Poslednjih godina H&M sarađuje sa Alexander Wang, Maison Margiela i Versace.

Krajem avgusta švedski trgovac je u Nišu otvorio najveću prodavnicu u Srbiji koja se prostire na više od 2.600 kvadratnih metara. Na našem tržištu posluje od kraja 2013. godine kada je otvorio prvu prodavnicu u Beogradu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum