Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti 10. novembra DIS otvara novi supermarket u Beogradu

10. novembra DIS otvara novi supermarket u Beogradu

DIS sutra otvara novi maloprodajni objekat u Beogradu, poručuju iz trgovačke kompanije za Retail Serbia.

Novi DIS u Beogradu biće otvoren u 07h, 10. novembra u Kaluđerici, na adresi Livada 2, kod osnovne škole Aleksa Šantić, saopšteno je iz DIS-a. Kako je još ranije najavljeno, novi maloprodajni objekat domaćeg trgovačkog lanca prostiraće se na površini od 657 kvadrata, od čega će 450 kvadrata biti prodajna površina. DIS je u Beogradu prisutan i na lokacijama u TC Zmaj, na Novom Beogradu u Japanskoj ulici, Mirijevu i u nedavno otvorenom Shoppi retail parku u Borči.

DIS poseduje više od 20 maloprodajnih objekata, a posluje i sa više od 420 franšiznih partnera. U vlasništvu kompanije nalazi se i veliki distrubutivni centar u Krnjevu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum