Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PENNY gradi novi logistički centar u Mađarskoj

PENNY gradi novi logistički centar u Mađarskoj

Član Rewe Grupe, PENNY, otpočeo je radove na izgradnji novog logističko - distributivnog centra u Mađarskoj.

Novi centar u koji će se investirati 7,7 milijardi forinti nalazi se u gradu Vesprem, u središnjem delu zemlje. Iz kompanije su saopštili da će se objekat prostirati na ukupnoj površini od 26,5 hiljada kvadrata i zemljišnoj oko 10 hektara. PENNY će izgradnjom centra zaposliti 130 novih radnika koji se već nalaze na obukama. Budući operativni centar isporučivaće robu u 60 PENNY marketa koji se nalaze u južnim i zapadnim delovima Mađarske. Iz menadžmenta su dodali da je ubrzani rast maloprodaje u državi bitno uticao na donošenje odluke o izgradnji novog centra kao i da se on nalazi u univerzitetskom gradu koji može da ponudi kvalitetnu radnu snagu.

PENNY tekuću godinu završava sa ukupno 207 maloprodaja u kojima je zaposleno 3730 radnika. Kompanija je na mađarskom tržištu tokom prošle godine ostvarila promet od 178,183 milijardi forinti.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum