Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Bioskop Cineplexx u okviru STOP SHOP ritejl parka u Nišu

Bioskop Cineplexx u okviru STOP SHOP ritejl parka u Nišu

Danas je u okviru STOP SHOP ritejl parka u Nišu otvoren bioskop Cineplexx.

Nakon višemesečnih radova najveći grad na jugu Srbije je konačno dobio bioskop urađen prema poslednjim standardima za pravo filmsko uživanje.

Bioskop Cineplexx Niš ima pet sala opremljenih najmodernijom tehnologijom, RealD 3D sistemom i sa ukupno 838 mesta. Na dan otvaranja, bioskop Cineplexx Niš je imao specijalnu ponudu i cenu karte od 150 dinara za sve projekcije. Najmlađi posetioci su imali priliku da pogledaju premijerno animaciju „Trolovi“ sinhronizovanu na srpski jezik.

Prvog radnog dana bioskopa prikazivan je i domaći film „Vojna akademija 3 – novi početak“ sa Bojanom Perićem u glavnoj ulozi, komedija „Jesen samuraja“ sa Petrom Strugarom i Hristinom Popović i "Doktor Strejndž“ iz Marvel studija. Pored toga, svi posetioci bioskopa Cineplexx Niš su imali priliku da na dan otvaranja uživaju u specijalnoj projekciji filma “Dobrica” i druženju sa autorskom i glumačkom ekipom filma. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum