Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti TUŠ otvorio tri supermarketa

TUŠ otvorio tri supermarketa

Slovenački trgovac TUŠ nastavlja sa investicijama u modernizaciju maloprodajnih objekata otvaranjem tri renovirana supermarketa.

Kompanija je nedavno otvorila modernizovani objekat u Celju u kome su najveće promene urađene na odeljenjima hleba i peciva, voća i povrća, mesa i delikatesa. U novom asortimanu trgovac nudi veći izbor domaćih proizvoda. Iz TUŠ-a su istakli da su slušali želje potrošača i da su ponosni na novi supermarket prilagođen njihovim potrebama. Trgovačka kompanija je otvorila i potpuno renoviran supermarket u Mariboru koji je dobio potpuno novi izgled nakon 17 godina rada. Iz TUŠ-a su saopštili da je obnova prilagođena savremenom načinu kupovine uz veći izbor proizvoda, kao i da su prilikom renoviranja koristili najsavremenije trendove u trgovini.

Nešto ranije, trgovac je renovirao i supermarket u mestu Polzela. Objekat je svečano otvoren na svoj 10. rođendan, a novi izgled donosi više prostora za kupce, kao i savremeni dizajn na svim odeljenjima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum