Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DIY tržni centar Merkur otvoren u Skoplju

DIY tržni centar Merkur otvoren u Skoplju

Slovenačka grupacija Merkur otvorila je u Skoplju tržni centar na preko 14 hiljada metara kvadratnih, a investicija je vredna tri miliona evra. Potrošači će na jednom mestu imati priliku da pazare različite proizvode potrebne za razvoj malog biznisa, alate i mašine kao i proizvode iz sektora metalurgije, prenosi makedonska televizija A1.

Merkur je jedna od najvećih slovenačkih kompanija i broji još i 16 firmi-ćerki. Kompanija zapošljava pet hiljada radnika i nudi preko 200 hiljada artikala.
Njen godišnji prihod je 1,2 milijarde evra, a grupacija je prisutna na tržištima Nemačke, Češke, Hrvatske, Srbije i BIH.

 

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum