Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Hrvatska: STUDENAC pravi ekspanziju u primorskim mestima

Hrvatska: STUDENAC pravi ekspanziju u primorskim mestima

Hrvatski maloprodajni lanac, STUDENAC, nastavlja ekspanziju u primorskim mestima otvarajući nekoliko novih i renoviranih marketa.

Trgovački lanac otvorio je renovirani market u Kučinama koji je dobio potpuno novi izgled, a u kome su najveće promene urađene na odeljenju voća i povrća, hleba, peciva i ostalih pekarskih proizvoda, kako bi se potrošačima ponudilo sve što im je potrebo za dnevnu trpezu. STUDENAC je otvorio i novi market u mestu Opuzen. Kupcima je na raspolaganju i besplatan parking a povodom otvaranja novog objekta, trgovac je prvim kupcima pripremio brojna poklon iznenađenja. Nešto ranije, trgovac je otvorio i nove markete u Kninu i Žrnovnici.

STUDENAC je trenutno jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj sa više od 360 marketa rasprostranjenih u Šibeniku, Zadru, Splitu. Dubrovniku i okolnim mestima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum