Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti H&M otvara 50. prodavnicu u Rumuniji

H&M otvara 50. prodavnicu u Rumuniji

Švedski modni lanac H&M otvara svoju 50. prodavnicu na rumunskom tržištu.

Nova prodavnica biće otvorena 17. novembra u mestu Jaši, u kome trgovac već posluje sa jednom prodavnicom. Povodom otvaranja 50. po redu maloprodajnog objekta, trovačka kuća je za prvih 50 kupaca pripremila poklon kartice u iznosu od 50 leja, kao i popust tokom celog dana od 20%. Objekat H&M prostiraće se na dva nivoa i zauzimaće površinu od preko 1500 kvadratnih metara.

H&M je u Rumuniji prisutan od 2011. godine kada je otvorio prve prodavnice u Bukureštu, Temišvaru, mestu Satu Mare i drugima. Kompanija je na srpskom tržištu prisutna od kraja 2013. godine, a tokom 2017. planiran je početak rada i u Gruziji, Kazahstanu, Islandu i Kolumbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum