Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Skuplje putarine u Srbiji do kraja godine

Skuplje putarine u Srbiji do kraja godine

Putevi Srbije će do kraja novembra, a najkasnije u decembru, dobiti odobrenje Vlade Srbije za poskupljenje putarine za 10 odsto.

Kako navode Večernje novosti, ruta Beograd - Niš će umesto 730 dinara koštati vozače oko 800 dinara. Putovanje od Beograda do hrvatske granice koštaće 375 umesto 340 dinara, dok će cena putarine od Beograda do Novog Sada biti 210 dinara.

Početkom godine, Putevi Srbije su poslali zahtev Vladi Srbije sa predlogom za korigovanje cena i planom da od 1. februara korišćenje puteva poskupi, ali tada je taj zahtev odbijen. Cene korišćenja auto-puteva nisu menjane od februara 2008. godine, a ako je sudeći po izjavi ministarke gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, putarina će ovaj put poskupeti vrlo brzo, možda čak i do kraja meseca i to za 10 odsto.

Koristan link: Trenutne cene putarina u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum