Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren novi BOSO supermarket

Otvoren novi BOSO supermarket

Hrvatski trgovački lanac BOSO, otvorio je novi maloprodajni objekat.

Novi supermarket otvoren je u Novoj Gradišci, u ulici Urije 15. Radno vreme novootvorenog objekta je od ponedeljka do subote od 07 do 21h i nedeljom od 07 do 13h. BOSO je prvim kupcima pripremio poklon pakete povodom otvaranja i velika akcijska sniženja. Trgovačka kompanija osnovana je 1990. godine i danas u njenom sistemu posluje više od 170 trgovina u kojima je zaposleno više od 1000 radnika. BOSO je osnivač NTL-a (Narodnog trgovačkog lanca) koji okuplja trgovce slične veličine i tržišnog usmerenja.

BOSO d.o.o. posluje kroz formate BOSO Super Maxi, BOSO Maxi i BOSO. Najveći broj maloprodajnih objekata rasprostranjeni su u Vinkovcima, Novoj Gradišci, Županji, Babinoj Gredi i drugim mestima.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum