Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti SPAR otvorio dva supermarketa u Budimpešti

SPAR otvorio dva supermarketa u Budimpešti

SPAR na svoju 25. godišnjicu rada u Mađarskoj nastavlja sa novim investicijama otvaranjem dva supermarketa.

Trgovačka kompanija otvorila je novi supermarket u strogom centru Budimpešte, na adresi Vaci ut 37, u sklopu poslovne zgrade CityZen. Nova Spar-ova investicija od 360 miliona forinti donela je i više od 20 novih radnih mesta. Supermarket se prostire na 600 kvadrata prodajne površine, koji je urađen prema najvišim standardima Spar Grupe. U objektu su ugrađena LED svetla, rashladni sistemi najnovije generacije i uveden novi koncept na svim odeljenjima. U asortimanu se nalazi veliki izbor svežih proizvoda, sparovih robnih brendova i gotovih jela.
SPAR je nastavio sa novim investicijama i kroz otvaranje potpuno renoviranih prodavnica. Novih 750 miliona trgovac je investirao u renoviranje supermarketa u Budimpešti, na adresi Kerepesi ut 73. U objektu su izvršene zamene tehničke opreme i uveden potpuno novi koncept koji potrošačima nudi lakšu i bržu kupovinu.

Kompanija ove godine na mađarskom tržištu obeležava 25. godina rada. Trenutno poseduje 345 supermarketa, među kojima su i objekti koji posluju u okviru Spar franšize. Do sada je SPAR u Mađarskoj investirao oko milijardu evra i najavio nove investicije narednih godina.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum