Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Swisslion Takovo: Proizvodi Juvitana su ispravni

Swisslion Takovo: Proizvodi Juvitana su ispravni

Kompanija Swisslion Takovo u današnjem saopštenju navodi, da su svi njeni proizvodi zdravstveno ispravni, što je i pokazala superanaliza proizvoda obavljena u akreditovanoj SP laboratoriji u Srbiji.

Takođe, urađena je provera kvaliteta Juvitana proizvoda na makedonskom tržištu u akreditovanoj laboratoriji u Makedoniji. Obe superanalize su pokazale da su svi proizvodi zdravstveno bezbedni i ispravni za upotrebu, navodi se iz ove kompanije.

Pored Makedonije i Srbije, očekuju se i izveštaji akreditovanih laboratorija iz drugih zemalja u koje se izvozi Juvitana, a svi izveštaji superanaliza su dostavljeni Ministarstvu zdravlja Srbije.

Navedeno je i da superanaliza u Makedoniji pokazuje, da voćne kaše Juvitana za decu sadrže i do 30 puta manje pesticida od količina koje je objavila inspekcija Ministarstva zdravlja Srbije, a da ih u nekim proizvodima uopšte i nema.

Fabrika dečije hrane Juvitana u Inđiji je obustavila proizvodnju 12. novembra, nakon informacija Ministarstva zdravlja da su u njenim proizvodima pronađeni pesticidi.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum