Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti INTEREX slavi 12. rođendan

INTEREX slavi 12. rođendan

INTEREX CDE K, filijala francuske Intermarche grupe, slavi svoj 12. rođendan na Kosovu.

INTEREX je na *Kosovu prisutan sa ukupno pet supermarketa i hipermarketa. Prvi objekat otvoren je u Prištini 2004. godine, i kupcima je na raspolaganju sa non stop radnim vremenom uz širok asortiman proizvoda. Povodom obeležavanja 12. godina rada na Kosovu, trgovačka grupacija pravi velike kampanje u kojima su pojedini artikli sniženi i za više od 50%. U objektima INTEREX-a na rođendanskom popustu trgovac nudi pakovanje italijanskih viršli za 0,15EUR dok Pivkina salama u pakovanju od 350gr staje 0,45EUR. U poređenju sa akcijskim sniženjima u marketima u centralnoj Srbiji, Beogradu i Vojvodini, građani Prištine i ostalih mesta na *Kosovu pakovanje vode od 10l mogu da pazare za svega 0,49EUR, dok pakovanje od 1,5l staje 0,12EUR.

INTEREX je nedavno objavio da će u narednom periodu proširiti svoju maloprodajnu mrežu na Kosovu, ali i najavio povratak u Srbiju i Bosnu i Hercegovinu. Kompanija je objavila i konkurs za zapošljavanje velikog broja menadžera uz uslov poznavanja francuskog jezika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum