Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti EU zabrinuta kvalitetom goriva na Kosovu

EU zabrinuta kvalitetom goriva na Kosovu

EU je zabrinuta kvalitetom goriva na Kosovu, navodi se u najnovijem izveštaju Evropske Komisije o napretku *Kosova, a prenose lokalni prištinski mediji.

Kako se navodi, privremene prištinske institucije moraju po hitno da preduzmu mere za povećanje kontrole kvaliteta goriva. U izveštaju stoji da je EU zabrinuta za loš kvalitet goriva i slabe tehničke kontrole vozila koje izazivaju značajno zagađenje, kao i da Kosovo ima kapacitete da izvrši pojačanu kontrolu. Mediji prenose da Ministarstvo trgovine ne vrši kontrolu kvaliteta u laboratorijama. Vlasnik HIB Petrola, Ibrahim Bucaliu, je istakao da najveći problem leži u bezakonju, ali i u tome što mnogi predlozi nisu uspeli da prođu kroz Skupštinu u Prištini. On je dodao i da se problem može rešiti osnivanjem nacionalne laboratorije.

Prema ranijim izveštajima Svetske Banke, Kosovo je rangirano sa najnižim ekološkim standardima na zapadnom Balkanu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum