Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Region: Kaufland investira još 100 miliona evra

Region: Kaufland investira još 100 miliona evra

Trgovački lanac Kaufland planira da investira još 100 miliona evra na rumunskom tržištu.

Kompanija planira da sredstva u iznosu od 100 miliona evra investira u širenje maloprodajne mreže koja trenutno broji 110 hipermarketa. Jedan deo sredstava biće preusmeren i na modernizaciju postojećih objekata koji će poslovati sa novim Kaufland konceptom. Tokom 2017. godine, trgovac planira da otvori još najmanje 6 novih hipermarketa na novim lokacijama. Iz Kauflanda su saopštili i da će tokom sledeće godine pokrenuti online prodavnicu ali da još uvek ne mogu da kažu u kom kvartalu će ona početi sa radom.

Sa 110 maloprodajnih objekata, Kaufland je tokom 2015. godine ostvario promet u iznosu od 9,2 milijarde leja, što čini rast od 15% u odnosu na godinu ranije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum