Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti GOMEX: Otvoreni novi skladišni kapaciteti

GOMEX: Otvoreni novi skladišni kapaciteti

Direktor kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić u petak, 18. novembra svečanim presecanjem vrpce pustili su u rad prošireno skladište GOMEX-a u Zrenjaninu.

Ovaj veoma značajan događaj za Gomex predstavlja završetak poslova na proširivanju skladišnih kapaciteta koji su se sinhrono radili u Distributivnim centrima u Zrenjaninu i Šapcu, kao i u Rashladno-distributivnom centru u Zrenjaninu. Ukupna ulaganja u proširenje kapaciteta za sva tri objekta iznose oko 1.600.000 EUR-a i predstavljaju jedno od najznačajnijih ulaganja koje je GOMEX imao.

Gradonačelnik Janjić izrazio je veliko zadovoljstvo što jedna tako uspešna kompanija kakav je GOMEX radi i posluje u Zrenjaninu i najavio dodatna ulaganja gradske administracije u projekat privlačenja investitora.

Direktor Kovačevič objasnio je da je sada Distributivni centar Zrenjanin dobio dodatnih 4000 m2, što ukupno čini 8500 m2. Distributivni centar u Šapcu je dobio još 2300 m2 što ukupno čini 4800 m2, dok je Rashladno-distributivni centar u Zrenjaninu dobio dodatnih 550 m2 (skladišnog prostora) što ukupno čini 1550 m2. Ovo je ujedno bila i prilika da direktor Kovačević najavi izgradnju velike hladnjače za voće i povrće u Zrenjaninu tokom marta 2017. godine. Radove na objektima su povereni lokalnim domaćim firmama, a završetkom ovih projekata Gomex je zaposlio i nove radnike koji će raditi u proširenim objektima.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum