Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aman u Novom Pazaru, Požarevcu i Vrbasu

Aman u Novom Pazaru, Požarevcu i Vrbasu

Trgovinski lanac Aman nastavlja širenje maloprodajne mreže sa osam novih marketa i najavljivanjem prisustva u novim gradovima širom Srbije.

21. novembra Aman će otvoriti sedam novih marketa u Novom Pazaru, na lokacijama Sutjeska bb, Rifata Burdževića bb, Prvog maja bb, Avnoja bb, Cetinjska bb, Emina Hadžovića bb i Veljka Vlahovića bb. Iz Amana su istakli da povodom otvaranja potrošače očekuju brojna akcijska sniženja i pokloni, dok će se u celokupnoj ponudi naći širok asortiman proizvoda, bogat izbor voća, povrća i mesa.

Nešto ranije, kompanija je otvorila i Aman Plus supermarket u Vrbasu, na adresi Suvoborska 16, ali i najavila dolazak u Požarevac otvaranjem prvog objekta u tom gradu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum