Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova IDEA Super u Beogradu

Nova IDEA Super u Beogradu

Aleksandar Seratlić, generalni direktor kompanije Mercator-S i Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd svečano su otvorila IDEA Super prodavnicu na Bežanijskoj kosi, na adresi Partizanske avijacije bb.

Pažljivo odabranim asortimanom, urbanim izgledom i kvalitetnom uslugom, nova IDEA super prodavnica će u potpunosti ispuniti potrebe i očekivanja potrošača kada su u pitanju velike, ali i svakodnevne kupovine. Krasi je savremeno koncipirana vinoteka, proširena ponuda delikatesa i sveže ribe, kao i poseban ambijent odeljenja pijace, saopštio je Mercator S. Ova prodavnica je svojim potrošačima ponudila jednostavne samouslužne Tik-Tak kase. Ova tehnologija će kupcima u ovom komšiluku omogućiti da na brži i jednostavniji način kupe sve što je potrebno njima i njihovoj porodici, jer će sami skenirati i plaćati proizvode koje žele.

U asortimanu se nalazi više od 200 različitih vina iz više od 40 vinarije sa teritorije naše zemlje, a istinski poznavaoci vina znaju da u ponudi mogu da pronađu i vina iz Italije, Francuske, Portugalije, Novog Zelanda...IDEA je proširila i asortiman delikatesa koji su smešteni u kružnoj vitrini. U prodavnici se nalazi i veliki izbor mesa i zdrave hrane, a povodom otvaranja, IDEA će u prvih deset dana na svaku kupovinu odobravati popust u iznosu od 10%.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum