Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Carrefour nastavlja ekspanziju u našem regionu sa dva nova objekta

Carrefour nastavlja ekspanziju u našem regionu sa dva nova objekta

Francuski lanac Carrefour nastavlja snažnu ekspanziju u našem regionu otvaranjem novih supermarketa i hipermarketa u Rumuniji.

Novi, drugi po redu supermarket otvoren je 17. novembra u gradu Lugoj. U ponudi se nalazi više od 5.000 artikala na prodajnoj površini od 700 kvadratnih metara. Carrefour se u novom objektu fokusirao na ponudu mleka, sira, pekarskih i konditorskih proizvoda, voća i povrća, mesa, dijet programa i gotovih jela. Ponuda je upotpunjena velikim izborom stranih brendova i oko 1.000 proizvoda iz asortimana PL-a. Trgovačka kompanija 1. decembra otvara potpuno novi hipermarket u mestu Pjatra Njamc, u sklopu novog šoping mall-a koji se nalazi u vlasništvu kompanije NEPI koja je prisutna i na srpskom tržištu na kome poseduje Plaza šoping centar u Kragujevcu i najavljuje izgradnju velikog šoping mall-a u Novom Sadu. Novi Carrefour hipermarket prostiraće se na 7.500 kvadratnih metara koji će potrošačima ponuditi 50.000 artikala. U novom objektu trgovac će zaposliti 330 radnika.

Carrefour trenutno u Rumuniji poseduje 283 prodavnica, od kojih je 31 hipermarket, 112 supermarketa, 43 Express marketa, 10 Contact objekta i 86 preuzetih Billa supermarketa.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum