Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mr. Bricolage zatvara 17 centara

Mr. Bricolage zatvara 17 centara

Francuski lanac prodavnica "Uradi Sam - DIY", Mr. Bricolage planira da zatvori najmanje 17 trgovačkih centara.

U planu francuske kompanije je da pored zatvaranja 17 neprofitabilnih prodavnica, još 87 da pod frnšizni sistem poslovanja. Broj zaposlenih biće smanjen za 238, što čini oko 9,5% od ukupnog broja u Francuskoj. Tokom 2015. godine, trgovac je zabeležio gubitak od 12 miliona evra. Istovremeno, trgovačka kompanija planira da tokom naredne godine investira 13 miliona evra.

Podsetimo, Mr.Bricolage već nekoliko godina nije prisutan na srpskom tržištu. Objekat u Nišu, prodat je trgovinskom lancu DIS, na mestu nekadašnjeg Mr.Bricolage u Beogradu nalazi se TEMPO hipermarket, dok se na lokaciji u Novom Sadu nalazi objekat Brico S u vlasništvu novosadske kompanije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum