Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Apatinska pivara izvozi Jelen pivo na Kubu

Apatinska pivara izvozi Jelen pivo na Kubu

Apatinska pivara, članica "InBev Grupe" počela je u oktobru izvoz "Jelen piva" na Kubu, a prve količine od 100.000 litara već su isporučene. Jelen pivo za kubansko tržište proizvodiće se u Apatinu, a prve količine ponuđene su limenci od 0,33 litra.

Odluka o izvozu doneta je nakon analize rezultata istraživanja kubanskog tržišta, koje je sprovela lokalna pivara "Bukanero", članica "InBev grupe", koje je pokazalo da baš "jelen pivo" najviše odgovara ukusu Kubanaca.
"Jelen pivo je najsnažniji pivski brend u centralnoj i istočnoj Evropi i najomiljeniji pivski brend na Balkanu, nadamo se da će, nakon kristal-piva, ono biti najpopularnije pivo na Kubi", rekao je brend menadžer kompanije Slobodan Srećković.

 

Izvor: Tanjug

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum