Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti LIDL otvorio novi distributivni centar u regionu

LIDL otvorio novi distributivni centar u regionu

Nemački diskonter LIDL, otvorio je novi distributivni centar u gradu Lugoj u Rumuniji.

Novi centar je četvrti po redu u Rumuniji i osiguraće distribuciju proizvoda za oko 45 marketa u južnim i zapadnim delovima zemlje. Investicija vredna više od 20 miliona evra izgrađena je u saradnji sa kompanijom BogArt. Urađen prema najnovijim standardima, objekat se prostire na 45.000 kvadratnih metara i na zemljišnoj površini od 160.000. Iz centrale LIDL-a u Rumuniji su istakli da su odabrali grad Lugoj zbog njegove dobre pozicije i blizinu puteva A1 i A6 koji će omogućiti bržu distribuciju proizvoda. Oni su dodali da je u centru zaposleno 200 radnika koji su prošli obuke koje su trajale od jedan do tri meseca.

Za izgradnju centra su korišćena logistička rešenja i tehnologije koje osiguravaju visoke standarde energetske efikasnosti. Sama zgrada se odlikuje niskom potrošnjom energije neophodnom za rad kao i smanjenje emisije CO2. Sistem grejanja zgrade je dizajniran da smanji potrošnju energije za 50% do ponovne upotrebe toplote koja se bude oporavila iz rashladnih sistema.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum