Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi TOMMY market u Hrvatskoj

Novi TOMMY market u Hrvatskoj

Hrvatski lanac TOMMY je otvorio novi maloprodajni objekat u Omišu.

Novi TOMMY market u Omišu se nalazi na adresi Ulica Vangrad 15. U objektu koji se prostire na 220 kvadrata prodajne površine zaposleno je devet novih radnika. Radno vreme novog marketa je od ponedeljka do subote, od 06.30 do 20.30h i nedeljom od 07.00 do 20.00h. Povodom otvaranja, TOMMY je prvim kupcima pripremio poklon bonove koji su preuzimani na kasama.

TOMMY danas zauzima veliki udeo u maloprodajnom sektoru Hrvatske sa 192. marketa rasprostranjenih u svim delovima zemlje. Trgovačka kompanija koja broji više od 3.000 radnika nalazi se u 100% privatnom vlasništvu. Najveća koncentracija marketa je u Dalmaciji u kojoj je ujedno i najveći trgovac. Pored marketa, poslovanje se odvija i kroz supermarkete, maximarkete i hipermarkete.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum