Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoreno 11 KAM Marketa na Kosovu

Otvoreno 11 KAM Marketa na Kosovu

Najveći makedonski diskonter, KAM Market je otvorio 11 maloprodajnih objekata na *Kosovu, čime je i zvanično započeo ekspanziju izvan Makedonije.

KAM Marketi na Kosovu se otvoreni na mestima nekadašnjih Diambe marketa koji su se povukli sa kosovskog tržišta. Objekti se nalaze u Prištini ( 5 ), Lipljanu ( 2 ) i Uroševcu ( 4 ). Diskonter je saopštio da je potrošačima na Kosovu ponudio širok asortiman strogo kontrolisanih proizvoda visokog kvaliteta proizvedeni pod robnim brendovima u saradnji sa domaćim i inostranim proizvođačima. Takođe, u ponudi se nalaze i brendirani artikli koji čine manji udeo u celokupnom asortimanu.

KAM Market osnovan je 1999. godine i danas je jedan od najvećih makedonskih trgovaca. Nakon ulaska na tržište Kosova, očekuje se da trgovačka kompanija svoje poslovanje otpočne u Bugarskoj i Albaniji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum