Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoreni SPAR i INTERSPAR objekti

Otvoreni SPAR i INTERSPAR objekti

Kompanija SPAR je realizovala još dva projekta otvaranjem potpuno renoviranog INTERSPAR hipermarketa u Budimpešti i novog supermarketa u Zagrebu.

U hipermarket koji se nalazi u okrugu Pešteržebet (Budimpešta) SPAR je investirao više od dve milijarde forinti. Prodavnica se prostire na 6.000 kvadrata, od čega je 3.500 prodajna površina u kome se potrošačima nudi oko 20.000 proizvoda. Velika pažnja posvećena je osoblju koje je u sklopu hipermarketa dobilo učionicu za teorijska i praktična učenja. SPAR je tokom ove godine, otvorio četiri nove i dvadeset potpuno rekonstruisanih prodavnica urađenih po najvišim standardima.

Trgovačka filijala iz Austrije koja posluje i u Zagrebu, otvorila je novi maloprodajni objekat u glavnom gradu Hrvatske. Na adresi Trg žrtava fašizma 6. otvoren je 38. po redu SPAR supermarket. Kompanija je u novi objekat koji se prostire na 300 kvadrata investirala oko sedam miliona kuna i zaposlila 19 radnika. Radno vreme novog SPAR-a je od 07.00 do 21.00h i nedeljom od 07.00 do 14h.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum