Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi SIMPO u Beogradu

Novi SIMPO u Beogradu

Kompanija SIMPO iz Vranja otvorila je novi, četvrti po redu salon u Beogradu.

Novi SIMPO maloprodajni centar nalazi se u sklopu zemunskog Šoping Centra Zmaj, na adresi Autoput 18. Novootvoreni SIMPO na više hiljada kvadratnih metara kupcima je ponudio veliki izbor nameštaja za dnevnu sobu, predsoblje, trpezarije, dušeke i junior program. SIMPO saloni u Beogradu se nalaze i na lokacijama u Bulevaru Kralja Aleksandra na brojevima 276 i 17 i u Zemunu, na adresi Marije Bursać 40. Kompanija koja se od kraja 2014. godine nalazi u državnom vlasništvu prisutna je u više od 20. gradova širom Srbije.

Smešten uz autoput, Šoping Centar Zmaj (nekadašnji Hiper Cort hipermarket) pored nekoliko salona nameštaja posetiocima nudi i hipermarket Dis, prodavnicu Tehnomanija, Đak sport, prodavnice stvari za dom i baštu Woby Haus i Dr.Haus, Enco Pet Svet, apoteke, menjačnice, prodavnice mobilnih telefona i druge.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum