Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Solun: Otvorena 262. Masoutis prodavnica

Solun: Otvorena 262. Masoutis prodavnica

U Solunu je svečano otvorena nova Masoutis prodavnica koja potrošačima nudi širok asortiman proizvoda u objektu urađenom po najvišim standardima, saopštila je trgovačka kompanija sa severa Grčke.

Novi supermarket nalazi se u ulici Evritheos i prostire se na dva nivoa sa ukupnom prodajnom površinom od 800 m2. Kako su istakli iz Masoutisa, nova prodavnica nudi potpuno novo šoping iskustvo i urađena je na osnovu novog modela maloprodajnog objekta kompanije. Otvaranjem supermarketa trgovac je zaposlio 22 radnika a potrošačima uz korišćenje Mas Card nudi mnoge povoljnosti, poput dupliranja bodova za kupovine iznad 15EUR, od deset do pedeset posto popusta i gratis artikle u ponudama 1+1 i 2+1.

Do kraja godine, Diamantis Masoutis S.A. planira otvaranje još jednog novog supermarketa i preuzimanje malog lokalnog trgovca u južnom delu zemlje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum