Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti KFC i McDonald's otvaraju nove restorane u Beogradu

KFC i McDonald's otvaraju nove restorane u Beogradu

Američki lanci KFC i McDonald's uskoro će proširiti mrežu svojih restorana u Beogradu.

Novi restorani nalaziće se u sklopu Belgrade Plaza šoping centra čije se otvaranje planira u prvoj polovini 2017. godine. Kako je saopšteno iz sedišta Plaza Centers Serbia, lanac KFC je zakupio prostor na površini od 110 kvadrata. Najpoznatiji lanac pilećih specijaliteta od nedavno je prisutan i u Prištini otvaranjem restorana koji se nalazi u sklopu najvećeg šoping centra u tom gradu Albi Mall-a. Nešto ranije, Plaza je saopštila i da je sklopila ugovor i sa McDonald's restoranom koji će biti prisutan u sklopu novog centra.

KFC je u Srbiji prisutan od 2007. godine sa ukupno pet restorana koji se nalaze u Beogradu i Novom Sadu. McDonald's je prvi restoran u Beogradu otvorio 1988. godine i danas se nalazi na ukupno 26 lokacija širom zemlje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum