Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti SUPERNOVA projekti do 2018. godine u Srbiji i Hrvatskoj

SUPERNOVA projekti do 2018. godine u Srbiji i Hrvatskoj

Austrijska SUPERNOVA započela je radove na proširenju šoping parka u Zadru čiji se završetak očekuje početkom 2018. godine kada bi kompanija trebalo da otpočne poslovanje i u Srbiji.

Šoping park u Zadru će nakon proširenja u koje će se investirati 228 miliona kuna prostirati na ukupno nešto više od 67.000 kvadratnih metara prodajne površine. Budući izgrađeni deo će se u potpunosti spojiti sa već postojećim šoping parkom koji će se tako spojiti u jednu celinu. Pored Zadra, SUPERNOVA je u Hrvatskoj sa maloprodajnim centrima prisutna i u Zagrebu, Šibeniku, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Sisku i Varaždinu. U planu austrijske kompanije je da u 2018. godini otvori svoje prve trgovačke centre u Srbiji. Nezvanično, prvi SUPERNOVA centar biće otvoren u Kragujevcu, dok će nešto kasnije objekti biti otvoreni i u Nišu i Zrenjaninu.

Važno je napomenuti da SUPERNOVA kao zakupce u svojim trgovačkim centrima ima maloprodajne brendove koji još uvek ne posluju na srpskom tržištu, među kojima su INTERSPAR hipermarketi, OBI, Muller, BauMax, KIK i drugi. Ipak, iz poznatog lanca drogerija Muller su za Portal Retail Serbia tokom prošle godine izjavili da još uvek ne planiraju ulazak na srpsko tržište.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum