Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ramstore obeležava 11. godina u Makedoniji, Srbija više nije u planu?

Ramstore obeležava 11. godina u Makedoniji, Srbija više nije u planu?

Turska trgovačka grupacija MIGROS u čijem se sastavu nalazi maloprodajni lanac Ramstore, obeležava 11. godina rada na makedonskom tržištu.

Iako puno puta najavljivan kao novo ime na srpskom tržištu, pogotovo iz Ministarstva trgovine tokom 2007. i 2008. godine, Ramstore ipak nije otpočeo svoje poslovanje u našoj državi.

Proslavljajući jubilej od 11. godina poslovanja, trgovac je potrošačima u Makedoniji pripremio brojna akcijska sniženja i nagradne igre. Poslednje velike investicije turske kompanije na tom tržištu su otvaranje novog hipermarketa na mestu nekadašnjeg Marinopoulos-Carrefour objekta u Skoplju i nekoliko Ramstore Express prodavnica širom zemlje. Kompanija u glavnom gradu Makedonije poseduje i veliki Ramstore Mall koji pored hipermarketa nudi najpoznatije modne brendove i restorane. Devetnaest moderno uređenih objekata, širok asortiman domaćih i inostranih proizvoda od kojih je veliki broj iz Turske, pozicionirali su Ramstore na visoko mesto u maloprodajnom sektoru Makedonije.

Iz filijale MIGROSA u Skoplju nisu želeli da odgovore na naše pitanje, da li je njihova kompanija trajno prekinula planove za ulazak na srpsko tržište ili je ono ipak ostalo u planu u nekom narednom periodu. Podsetimo, prvi objekti trebali su da se otvore u Nišu i Beogradu, dok bi kasnije započelo širenje i na ostale gradove u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum