Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti STOP SHOP u Požarevcu, Lazarevcu i Vršcu

STOP SHOP u Požarevcu, Lazarevcu i Vršcu

Austrijska kompanija Immofinanz najavila je otvaranje tri nova retail parka u Srbiji.

Novi trgovački centri nalaziće se u Požarevcu, Lazarevcu i Vršcu i biće otvoreni u 2017. godini. Kompanija već aktivno posluje na srpskom tržištu na kome poseduje objekte u Nišu, Čačku i Valjevu.

STOP SHOP retail park u Požarevcu nalaziće se na samo jedan km od centra grada i u neposrednoj blizini METRO-a, Dis-a, Rode i Jysk-a. Sa površinom za izdavanje od 6.943m2 posetiocima će ponuditi 22 prodavnice i 230 parking mesta. STOP SHOP u Lazarevcu nalaziće se u neposrednoj blizini centra grada i na 8.600m2 imaće u ponudi 22 brenda i 188 parking mesta. Objekat Immofinanz-a u Vršcu nalaziće se u centru grada, sa površinom za izdavanje od 8.240m2. Pored 22 maloprodajna brenda, kupcima će se na raspolaganju biti i 327 parking mesta.

Kompanija je nedavno otvorila i novu poslovno sedište u Beogradu i najavila ulaganja od preko 100 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum