Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi objekat Gomex-a u Zrenjaninu

Novi objekat Gomex-a u Zrenjaninu

Otvaranjem renoviranog i asortimanski znatno ojačanog maloprodajnog objekta u zrenjaninskom naselju Mužlja, Gomex nastavlja sa projektom uređivanja prodavnica na teritoriji Zrenjanina.

Objekat u Mužlji izmešten je sa stare adrese na novu i sada se nalazi u ulici Hunjadi Janoša 30-34, a kupci na platou ispred radnje mogu da koriste deset parking mesta za svoje automobile.
Svečanom presecanju vrpce i puštanju u rad MPO "Mužlja" prisustvovali su direktor kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i tom prilikom konstatovano je da se saradnja između kompanije i lokalne samouprave nalazi na uzlaznoj putanji.

Novi maloprodajni objekat u Mužlji raspolaže sa 275 m2 prodajnog prostora i sa tri kase najsavremenije generacije. U ovom objektu zaposleno je 12 radnika, a radno vreme je svakog dana i nedeljom od 06:30 do 22h. MPO "Mužlja" je supereta asortimanske kategorije A i potrošači mogu birati u kupovini preko 4000 različitih artikala.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum