Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Renoviran Šoping Centar Karaburma uz nove zakupce

Renoviran Šoping Centar Karaburma uz nove zakupce

SCK Šoping Centar Karaburma, nekadašnji Merkur trgovački centar na adresi Mirijevski bulevar 18b je nakon višemesečnog renoviranja dobio nove maloprodajne brendove. 

Svoje objekte u šoping centru su već posedovali Roda, DM drogerije, Forma Ideale, Sport Vision, Jysk, C&A, Deichmann, Takko, Handy i telenor. 1. decembra svoje maloprodajne objekte otvorili su lanci prodavnica Gigatron i Trefolino, kao i jedna od najvećih knjižara u Srbiji Vulkan. Povodom otvaranja, trgovci su pripremili posebna akcijska sniženja i popuste u novim prodavnicama koja nisu važila i za online porudžbine.

Kako su najavili iz Šoping Centra Karaburma, veliki broj novih lokala biće otvoren tokom decembra. Pored velikog broja prodavnica, centar poseduje i igraonice za decu, restorane i menjačnice. U SCK se veoma često održavaju tradicionali sajmovi na kojima je ponudjena ručno izrađena garderoba, domaći prehrambeni proizvodi i etno ukrasi.

Ipak, u neposrednoj blizini renoviranog centra veoma uskoro biće otvoren jedan od trenutno najmodernijih šoping centara Belgrade Plaza čije se otvaranje planira u prvoj polovini 2017. godine. U oba centra svoje objekte će posedovati Mercator S koji će u Plazi biti prisutan sa IDEA supermarketom na više hiljada kvadrata.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum