Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Schwarz Grupa otvorila tri nova objekta

Schwarz Grupa otvorila tri nova objekta

Nemačka trgovačka grupacija Schwarz otvorila je tri nova Lidl i Kaufland maloprodajna objekta u našem okruženju.

Novi objekti se nalaze u Rumuniji u kojoj je trgovac otvorio nove Lidl i Kaufland objekte, kao i u Hrvatskoj u kojoj je otvoren još jedan Kaufland hipermarket. 25-ta po redu Lidl prodavnica otvorena je nedavno u Bukureštu u čijoj su izgradnji korišćeni prirodni materijali, led osvetljenja i koja raspolaže sa viswše prostora za potrošače i prodavce. Površina novog Lidla iznosi 1400 kvadrata, a u ponudi se nalazi 1600 artikala. Grupa je objekat otvorila u neposrednoj blizini Mega Image supermarketa, koji je ujedno i najveći maloprodajni lanac u Rumuniji. Sestrinska kompanija Kaufland takođe nastavlja širenje maloprodajne mreže u Rumuniji otvaranjem novog hipermarketa 1. decembra u gradu Ramniku Valča. Uz novi koncept, Kaufland otvara objekat na 2400 kvadrata sa 166 parking mesta. Kaufland na rumunskom tržištu trenutno poseduje 111 hipermarketa i beleži rast prometa od 15%.

Schwarz Grupa nastavlja sa širenjem i u Hrvatskoj otvaranjem 37. Kaufland poslovnice. Novi objekat u Zagrebu prostire se na prodajnoj površini od 2500 kvadrata i poseduje parking sa 180 mesta. Kaufland ove godine obeležava 15. godina rada u Hrvatskoj i trenutno zapošljava više od 3700 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum