Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena prva CCC prodavnica u Srbiji

Otvorena prva CCC prodavnica u Srbiji

Poljski maloprodajni brend CCC Shoes&Bags otpočeo je svoje poslovanje na srpskom tržištu otvaranjem prve prodavnice u Valjevu.

Prva prodavnica otvorena je u Valjevu u sklopu retail parka Stop Shop, na adresi Uzun Mirkova 2. Potrošačima će biti dostupna svakog dana i nedeljom od 10 do 22h. U ponudi jednog od najpoznatijeg poljskog brenda se nalazi veliki izbor cipela i kožne galanterije. Kako su istakli iz kompanije, pored otvaranja prve prodavnice u Srbiji tokom ove godine je otpočeta saradnja i sa franšiznim partnerom u Estoniji. Najveći rast prodaje i otvaranja novih filijala u ovoj godini zabeležen je u Nemačkoj, Poljskoj, Austriji i Rumuniji. Samo na domaćem tržištu, otvoreno je oko 40 novih prodavnica.

Zaključno sa 31.decembrom 2015. godine, trgovac je posedovao 665 prodavnica, dok je u planu da se krajem 2017. broj poveća na 1166, od čega će 88 novih filijala biti otvoreno u Nemačkoj i Austriji. CCC je trenutno prisutan u 14 evropskih zemalja i na ukupnoj prodajnoj površini od 311,7 hiljada kvadratnih metara a u planu je da se novih 145 hiljada kvadrata otvori do kraja sledeće godine.

CCC Shoes&Bags poseduje svoje filijale i u našem okruženju, na tržištima Slovenije, Mađarske, Hrvatske i Bugarske.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum