Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti SPAR otvara 300 novih prodavnica

SPAR otvara 300 novih prodavnica

SPAR International najavio je veliku ekspanziju otvaranjem 300 prodavnica na novim lokacijama.

Bangchak Retail Company Limited (“BCR”) kao vlasnik SPAR licence za tržište Tajlanda planira da u saradnji sa SPAR International otvori 300 prodavnica do 2020. godine. BCR planira da tekuću godinu završi sa sedam novih maloprodajnih objekata. U planu franšiznog SPAR partnera je da od 2017. godine godišnje otvara do 80 supermarketa na novim lokacijama. Planirane investicije predviđaju i otvaranje 2500 novih radnih mesta. Generalni direktor Spar International, Tobias Wasmuht, izjavio je da Spar sa svim maloprodajnim formatima jača u Aziji, pogotovo na tržištima Kine, Indije i Indonezije. Pokretanje saradnje Spara i BCR na Tajlandu predstavlja važan i snažan korak napred na azijskim tržištima. Iz menadžmenta BCR, su istakli da su veoma uzbuđeni što će imati priliku da predstave Spar na tržištu Tajlanda. Spar i BCR dele mnoge ključne vrednosti, kao što je posvećenost rastu, posvećenost lokalnim dobavljačima, podržavajući zajednicu i ponuditi mnoga maloprodajna rešenja.

Spar International je jedan od najvećih trgovačkih lanaca na svetu sa više od 12.000 maloprodajnih objekata i 75 partnera. Trgovačka Grupa beleži snažan rast u Rusiji u kojoj je tokom ove godine otvorila više desetina novih franšiznih trgovina i novi distributivni centar. U našem okruženju, Spar je prisutan u Mađarskoj i Hrvatskoj (Spar Austrija), a od nedavno i u Albaniji kroz saradnju sa Balfin Grupom.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum