Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi Shop&Go marketi u Srbiji i Rumuniji

Novi Shop&Go marketi u Srbiji i Rumuniji

Ahold Delhaize nastavlja ekspanziju otvaranjem novih i renoviranih Shop&Go marketa u Srbiji i Rumuniji.

Trgovačka grupacija je na oba tržišta lider u maloprodajnom sektoru sa formatima Maxi, Shop&Go, Tempo, Mega Image i Gusturi Romanesti. Filijala u Srbiji otvorila je renovirani Shop&Go market u Visnjičkoj banji, na adresi Slobodana Jovanovića 2, ali i potpuno novi Shop&Go u centru grada na adresi Nušićeva 17. Prilikom otvaranja objekata trgovac je prvim potrošačima pripremio posebna akcijska sniženja i popuste. Dva nova Shop&Go marketa uskoro će biti otvorena i u Rumuniji, u gradovima Bukurešt i Ilfov. Novi objekat u Bukureštu nalaziće se u sektoru 6 i prostiraće se na prodajnoj površini od 63 kvadratna metra. Drugi maloprodajni objekat u gradu Ilfov zauzimaće površinu od 94 kvadratna metra.

Na srpskom i rumunskom tržištu, grupacija poseduje više od 900 maloprodajnih objekata. Ahold Delhaize posluje i na tržištu Grčke sa kompanijom AB Vassilopoulos koja posluje i kroz Shop&Go format.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum