Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren ekskluzivni Meridian Express supermarket

Otvoren ekskluzivni Meridian Express supermarket

Ballina Grupa, trgovačka kompanija sa *Kosova, nastavlja širenje maloprodajne mreže otvaranjem ekskluzivnog supermarketa na novoj lokaciji.

05. decembra, u 10h u prisustvu menadžmenta trgovačkog lanca, svečano je otvoren ekskluzivni Meridian Express supermarket u Prištini na Germi putu. Ballina je novim konceptom posvetila veliku pažnju na enetrijer, osvetljenje, ali i veoma širok asortiman proizvoda različitih grupa. Supermarket poseduje vinoteku, veliko odeljenje svežeg voća i povrća, odeljenje gotovih jela i sveža peciva.

Otvaranjem novog objekta Meridian Express nastavlja svoju ekspanziju na prometnim lokacijama u svim većim gradovima na Kosovu. U ponudi lanca nalaze se i najpoznatiji srpski brendovi svih kategorija. Potrošačima je na raspolaganju i korišćenje Meridian Express kartice koja nudi dodatne pogodnosti u Loyalty Programu.

Meridian Express trenutno poseduje 32 supermarketa, među kojima su i Grand objekti. Lanac je najviše prisutan u Prištini, Gnjilanu, Đakovici i Prizrenu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum