Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IKEA otvara najveći centar u Mađarskoj

IKEA otvara najveći centar u Mađarskoj

Švedska IKEA uskoro otvara treći po redu trgovački centar u Mađarskoj u kome će biti otvoreno 300 novih radnih mesta.

Najveća i najmodernija IKEA robna kuća biće otvorena u Budimpešti koja će tako dobiti treći po redu centar švedskog giganta. Prodajni centar će se prostirati na oko 35.000m2 u kome će biti zaposleno 300 radnika. U toku su unutrašnji završni radovi, a planirano otvaranje predviđeno je početkom sledeće godine. IKEA će u izgradnju novog trgovačkog centra sa 1.500 parking mesta investirati 16,8 milijardi forinti. Kompanija na mađarskom tržištu posluje profitablino i beleži rast prometa i dobiti koja je porasla sa 1,6 na 2,4 milijardi forinti godišnje.

IKEA je sa 330 centara najveći prodavac nameštaja u svetu koji posluje u 28 zemalja i sa 40 franšiznih partnera. Vladislav Lalić, regionali direktor za širenje maloprodajne mreže u jugoistočnoj Evropi, nedavno je izjavio da će izgradnja prve IKEA robne kuće u Srbiji biti završena pre roka i da će biti otvorena u julu sledeće godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum