Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova Gomex prodavnica u Starčevu

Nova Gomex prodavnica u Starčevu

Nova GOMEX prodavnica u Starčevu, nadomak Pančeva, otvorena je u petak, 09. decembra.

Ovo je ujedno i 140. objekat u maloprodajnoj mreži GOMEX-a. Svoje prve potrošače, novootvoreni objekat koji posluje pod nazivom "Starčevo" primio je tačno u 09h.

Ova prodavnica formatirana je kao mini-market i raspolaže sa 120 m2 prodajnog prostora. Nakon završene obuke u GOMEX-ovom Trening centru, u MPO "Starčevo" zaposleno je osam novih radnika.

MPO "Starčevo" raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete. Potrošačima je asortiman od 3.000 artikala na raspologanju za kupovinu od ponedeljka do subote od 07 do 20:30h, a nedeljom od 07 do 13h. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum